CREMER Masini pentru numararea produselor

CREMER Numararea  produselor in vederea ambalarii in recipient poate fi vazuta ca o alternativa la cantarire pentru o gama larga de produse. Pentru produsele care individual pot varia in greutate sau pentru produse dificil de separat  sau pentru pachetele care necesita un numar garantat de produse asortate, numararea este adesea cea mai buna solutie. Productivitatea masinilor CREMER este de pana la 400 de flacoane (sticle) / min in functie de forma si numarul de produse per sticla.

CREMER CF-1220

 

 

Masina cu 1 modul de numarare pentru tablete si capsule cu o capacitate de 55 de (flacoane) sticle / minut sau 5.500 de produse / minut. Aceasta masina poate fi operata ca o versiune autonoma sau integrata intr-un sistem de ambalare. In versiunea “twin" puteti dubla performanta cu aceeasi amprenta.

Datasheet as PDF

CREMER HQ-series

 

Seria HQ include mai multe modele pentru diferite capacitati. In functie de tipul de produs si de productivitatea dorita, toate modelele HQ pot fi livrate ca masini standard, dar pot fi proiectate si pentru aplicatii personalizate.

Datasheet as PDF