XOMOX® Robineti cu cep ( captusiti )

 

Robinetii cu cep captusiti sunt valve la care etanșarea se realizeaza  prin utilizarea unei captuseli compresibile. In multe aplicatii, acest tip de robineti functioneaza  practic fara intretinere timp de decenii.
Robinetii cu cep sunt utilizati ca robineti on/off si ca reductii in aplicatii in care teperatura mediului este cuprinsa in intervalul  -29°C la +316°C. Dimensiunile standard sunt de la 1/2 "la 24", clasele ANSI:150, 300 & 600 . Materialele corpului si & cep-ului variaza de la fonta si SS pana la aliaje speciale. 

Robineti cu cep captusiti XOMOX® cu flanse

 

XOMOX ofera o gama larga de robineti cu cep. Dimensiuni: de la 1/2" la 24", cu conexiuni care includ capete filetate, pentru sudura sau cu flanse. Mai jos  lista noastra de oferte.

PDF download

 

 

Robineti cu cep captusiti XOMOX® cu capete filetate

 

 

XOMOX va poate oferi robineti cu cep care sa indeplineasca cerintele dvs. atunci cand este vorba de etansare in linie, reglare usoara sau etansarea axului.

PDF download

 

 

Robineti cu cep captusiti XOMOX® cu capete pentru sudura

 

Modelul de vana cu cep captusit cu catete pt sudura, cu dubla etansare pe ax, fara cavitati in care sa se acumuleze lichide din process, si cu o perioada mare de functionare optima intre doua revizii.

PDF download

 

 

Robineti cu cep captusiti XOMOX®

Modelul HF de vana cu cep este potrivit pt medii corozive ( acide/alkaline ).

PDF download

 

Robineti de reglare cu cep XOMOX®

 

Acesti robineti asigura protectia scaunului “soft“ ( moale ) in aplicatii reducere de dimensiuni de conducte, si cu diferente mare de presiune pe robinet .
Robinetii cu cep de tip “perforat“  ( scaun metal/metal sau “soft” ) este potrivit pentru reducerea cavitatiei in sistemele cu presiune mare.

PDF download