HARO HÖFLIGER masini de ambalare

Masini de procesare capsule, cutii de carton, pansamente, solutii speciale, solutii de sistem

HARRO HÖFLIGER Tehnologie pentru capsule si pulberi Masini de umplere capsule MODU-C

Masina Modu-C LS a fost special conceputa pentru departamentele de dezvoltare si pentru productia de serie mică. Sistemul patentat cu carucior permite schimbarea usoara si rapida a sistemelor de dozare, aceasta fiind baza pentru un proces flexibil de umplere a capsulelor.

 

HARRO HÖFLIGER Tehnologie pentru capsule si pulberi Masina de lustruit capsule KPG

 

KPG- masina de lustruit pentru capsule gelatinoase tari- parte a procesului de curatare.

Umplerea capsulelor gelatinoase tari conduce la pulbere fina si reziduuri de gelatina pe suprafata exterioara a capsulei. In masina KPG aceste particule sunt complet eliminate în timpul procesului de lustruire.

 

 

HARRO HÖFLIGER Tehnologie pentru capsule si pulberi Echipament de cintarire capsule Accura-C

AccuraC este cea mai buna solutie pentru controlul calitatii capsulelor. Poate fi conectata in linie cu masinile de umplere capsule tip Modu-C, sau ca masina de sine statatoare, cantareste cu precizie capsule in conditii de siguranta. Un sistem de evaluare a rezultatelor permite ajustari adecvate ale sistemului de umplere in timpul productiei. Masina a fost proiectata pentru un control usor al operatorului si pentru cicli scurti de curatare.

 

 

HARRO HÖFLIGER Tehnologie pentru capsule si pulberi OMNICONTROL

Omnicontrol permite o flexibilitate maxima in controlul 100% al capsulelor, comprimatelor si al comprimatelor filmate datorita caracteristicii sale de cintarire fara formate speciale. Principiul ingenios si patentat rotativ in stea pentru sortarea produselor asigura cea mai mare fiabilitate a procesului.

 

PDF download

HARRO HÖFLIGER Tehnologie pentru capsule si pulberi OMNIDOSE

Omnidose TT consta dintr-o unitate pneumatica pentru controlul vidului si al aerului comprimat, precum si dintr-un sistem de dozare cu tambur. Sistemul este operat manual si este potrivit pentru examinarea probelor de pulberi in laborator. O extindere a sistemului la scala pilot pentru serii mici sau la productie pe scara larga este posibila fara dificultate.

PDF download

 

HARRO HÖFLIGER Tehnologie de ambalare/ Wallet (tip portofel)

Pentru o cutie de ambalare tip portofel, componente precum blisterul cu comprimate, brosurile si ebosele de carton sunt puse impreuna, la viteze de procesare mari. Din acest motiv functiile sunt proiectate precis si pe principiul eficientei. Criterii suplimentare, cum ar fi ambalajele de siguranta pentru copii sau elementele de protectie anti contrafacere pot juca un rol suplimentar in planificarea proiectarii liniei. Linia de ambalare va fi configurata de la module cu functii standard pina la module adaptate la cerintele dumneavoastra individuale. Sunt disponibile diverse tehnici de imbinare, cum ar fi de topire la cald, etansare la cald sau etichetare. Componente suplimentare pot fi adaugate pentru a da produsului dvs. cit mai multa individualitate. Variantele de ambalare pot fi de la un simplu blister pina la cutii inchise cu mai multe pachete tip portofel.

 

HARRO HÖFLIGER Tehnologie de ambalare/Masini de incartonat

Masinile Harro Hofliger proceseaza cele mai variate cutii speciale cu blistere. Continutul divers al acestor cutii este alimentat si ambalat fara dificultate. In plus, va oferim tot ceea ce este necesar pentru imprimarea, marcarea si etichetarea produsului. Desigur, fiecare proces poate fi combinat direct cu procesul de productie.

 

 

HARRO HÖFLIGER Tehnologie de ambalare/Alimentare de sus

Echipamentul Toploader MTL este format din urmatoarelele module de baza: de ridicare, alimentare si inchidere. In modulul de ridicare si pozitionare a semifabricatului din carton, clapetele sunt lipite. Pentru alimentarea cutiei cu produse sau matrite de carton, se integreaza in masina module de alimentare proiectate individual. Insertiile suplimentare de carton îmbunatatesc chiar mai mult forma si structura pachetului final. Sectiunile de alimentare manuala sunt o optiune pentru alimentarea flexibila a pachetului cu alte produse (componente) individule. Modulul de inchidere a pachetului poate fi extins prin adaugarea unor unitati de plasare sau lipire a informatiilor pe pachet.

HARRO HÖFLIGER Echipament de ambalare finala

Oferim solutii de ambalare automata de final de linie pentru concepte globale de productie. Scopul nostru este de a optimiza procesele de productie si ambalare ale clientilor nostri. Consideram sistemele integrate prin filosofia noastra, aceea ca reducerea costurilor de proces este un avantaj competitiv fundamental - pornind de la procesul de fabricatie pana la solutiile automatizate de ambalare finala.


PDF download

 

HARRO HÖFLIGER
Tehnologie pentru prelucrare in benzi: plasturi

Produse medicale sunt adaptate intotdeauna ca forma si functionare pentru aplicarea locala. Produse medicale sunt aplicate in diferite parti ale corpurilor umane. Prin urmare, aceste produse trebuie să fie adaptate in forme speciale. Pentru a facilita manipularea usoara in utilizarea de zi cu zi, aceste produse si toate ambalajele sunt adesea echipate cu caracteristicile corespunzătoare.

 

 

HARRO HÖFLIGER
Tehnologie pentru prelucrare in benzi: benzi pentru administrare orala

De la proiectare la productia liniei - totul de la o singura sursă. Piata de benzi cu produse filmate pentru intrebuintare orala poarta un mare potential. Folosite initial ca „ produse de improspatare” , aflate pe buzele tuturor, acum marile companii farmaceutice au recunoscut flexibilitatea utilizarii de benzi cu produse filmate la administrarea de medicamente. Acest lucru conduce la un alt aspect: acela de ambalaje sigure pentru produse destinate copiilor.

 

 

HARRO HÖFLIGER
Tehnologie pentru prelucrare in benzi: masini de ambalare tip punga

Pungi sigilate - utilizabile pentru multe aplicatii. Dacă doriti să ambalati  materiale în vrac, pulberi farmaceutice, granule, punga de etanșare pe patru parti este o solutie de ambalare eficienta si prietenoasa pentru consumatori.