DATACOLOR Software

Dispozitive de masurare a culorii, spectrofotometre si programe de calcul, sisteme de calcul de retete coloristice si control de calitate a culorii
Aparat Elrepho pentru determinari de stralucire

DATACOLOR
Program de calcul pentru controlul de calitate al culorii DATACOLOR TOOLS

 

DATACOLOR TOOLS 2.0® este un program de calcul modern, usor de utilizat, cu multe functii pentru controlul de calitate al textilelor, vopselurilor, plasticelor, cernelurilor, hirtiei, cosmeticelor cit si al materialelor ce fac obiectul activitatii membrilor retelelor globale de furnizare din industriile textila si auto. Acest program permite clientilor sa analizeze, raporteze, comunice si sa vizualizeze rezultate precise din controlul calitatii culorii. Toate acestea intr- maniera moderna, flexibila si convenabila, ceea ce confera mai mare eficienta si productivitate proceselor de realizare a materialelor colorate.

PDF download

DATACOLOR
Program de calcul de retete coloristice DATACOLOR MATCH Pigment Plus

 

Programul de calcul Datacolor Match Pigment este o solutie inteligenta de formulare de retete coloristice pentru vopseluri, plastice, cerneluri, si produse cosmetice, care va permite rapid si usor sa generati cea mai buna  formulare pentru culoarea dvs, rezultind o eficienta si o productivitate marita pentru procesele de productie. Puteti personaliza formularea dvs utilizind o mare varietate de criterii, Datacolor Match Pigment adaptindu-se fluxului dvs de lucru.

PDF download