UHLMANN masini de ambalare

Masini de blisterizat, masini de incartonat si masini de ambalare colectiva, linii de ambalare pentru comprimate in flacoane sau masina de etichetat.

Masina de blisterizat BLU 400

Este adaptata la nevoile pietei farmaceutice atunci cand ne referim la ambalarea produselor lichide – in fiole, seringi, sticlute, flacoane, cartuse sau stilouri. Aceasta asigura in mod convingator o manipulare sigura si blanda a  produsului, si ambaleaza  cu cea mai mare flexibilitate si eficienta.
PDF download

 

Masina de blisterizat B 1240

O masina cu un concept simplu ce indeplineste standardele tehnologice aplicate masinilor de viteza mare- pentru ambalarea in blistere, flexibila si in conformitate cu cerintele GMP, a produselor solide si lichide in doze, la un raport remarcabil pret-performanta. Masina B1240 este usor de utilizat- chiar si de catre personal ne-experimentat. Uneltele utilizate la schimbarea formatelor sunt la preturi rezonabile, sunt de dimensiuni mici si usoare in greutate, astfel incit se garanteaza schimbarea rapida si usoara a formatelor.

PDF download

Masina de blisterizat UPS 5

Este cea mai de succes si versatila masina de blisterizat Uhlmann - orientata pe ambalarea de inalta productivitate a dozelor solide si a produselor lichide. Cadrul modular al masinii permite configurarea variabila.

PDF download

Masina de blisterizat UPS 1030 ET

UPS 1030 ET este cea mai eficieta masina de blisterizat universala cu sigilare cu placa. ET are mod de operare cu o singura cursa. Aceasta inseamna ca toate statiile pentru functiile principale de formare, sigilare si perforare opereaza in acelasi ciclu si sunt deplasate prin unitatea centrala, in timp ce transportul benzii de-a lungul masinii este intermitent. Masina UPS 1030 ET este proiectata pentru a satisface cerintele actuale pentru diverse aplicatii si variante de ambalare specifice produselor farmaceutice moderne. Este potrivita pentru ambalarea produselor solide si lichide in doze cu alimentatoare SyPro sau LyPro.

PDF download

 

Masina de blisterizat B 1660

Masina de blisterizat cu o tehnologie inovativa pentru o fiabilitate optima a procesului. Masina de blisterizat de inalta performanta B 1660 ambaleaza toate formele de doze solide precum comprimate, capsule sau comprimate filmate in toate tipurile cunoscute de materiale de formare. Are miscare intermitenta la sigilare cu placa pentru procesarea materialelor speciale; este cu sigilare rotativa pentru producerea blisterelor standard.


B 1660 cu sigilare intermitenta cu placa

B 1660 cu sigilare rotativa continua.

 

Masina de blisterizat B 1880

Mai rapida, ergonomie imbunatatita, o mai mare eficienta a costurilor. În prezent, cea mai rapida masina de blisterizat din lume, B 1880 stabilește standarde în productia de masă. Pentru o productivitate continua în productia de loturi, are miscare intermitenta cu sigilare cu placa pentru procesarea de materiale speciale si laminate; cu sigilare rotativa pentru producerea de blistere standard.

B 1880 cu sigilare intermitenta cu placa

B 1880 cu sigilare rotativa continua

 

Masina de incartonat C 130

Cea mai mica masina de incartonat Uhlmann cu miscare intermitenta pentru ambalarea de loturi de blistere promite un standard ridicat de fiabilitate a procesului si o durata lunga de viata. Masina de incartonat C 130 este ideala pentru ambalarea blisterelor – sunt disponibile accesorii adaptate pentru fiecare aplicatie.

PDF download

Masina de incartonat C 2155

Masina de incartonat de ultima generatie cu miscare intermitenta, cu functii simple de operare. Masina de incartonat C 2155 excelează în ambalarea produselor farmaceutice din doze solide si lichide: pentru sticle, flacoane, blister tip portofel precum si pentru recipiente mic: blistere cu fiole si seringi, inhalatoare, cutii tip perna si dispozitive medicale. Aceasta masina de incartonat este ideala pentru ambalarea loturi mici si mijlocii.


PDF download

Masini de incartonat C 2156, C 2206

Doua masini de incartonat cu miscare continua, cu pasul de 6 "-inch pentru o gamă larga de aplicatii. Masinile de incartonat C 2156 si C 2206 sunt masinile ideale pentru ambalarea foarte flexibila a loturilor mici si medii de sticle, flacoane, cutii tip perna si a blisterelor de mari dimensiuni.

PDF download

 

Masini de incartonat C 2305, C 2504

Doua masini de incartonat cu miscare continua, cu proiectare inovatoare care oferă performanta maxima pentru productia de masa sau pe baza de comenzi. Masina de incartonat C 2305 are o productivitate maxima de 300 de cutii/ minut. Atingind o productivitate maxima de 500 de cutii/ minut, masina de incartonat C 2504 este cea mai rapida din lume.

PDF download

 

Blister Express Center 300

Costuri scazute de folosire curenta si de exploatare, performante excelente in producție si calitate Uhlmann de inalta clasa: beneficiile distincte ale acestei linii de ambalare cu o singura banda in care se integreaza perfect o masina de blisterizat si o masina de incartonat pe o amprenta mai mica de 8 metri in lungime. Blister Express Center 300 (BEC 300) este linia ideală pentru procesarea tuturor produselor obisnuite din doze solide si a oricaror tipuri de materiale de formare, în loturi de la 10.000 la 70.000 de cutii.


PDF download

 

Blister Express Center 500

Flexibilitate exceptionala si eficienta maxima împreuna cu obisnuita calitate premium Uhlmann: acestea sunt beneficiile distincte ale unei linii de ambalare cu doua benzi, in care se integreaza perfect o masina de blisterizat si o masina de incartonat pe o amprenta mai mica de 10 metri in lungime. Blister Express Center 500 (BEC 500) este linia ideala pentru prelucrarea tuturor produselor obisnuite din doze solide si a oricaror tipuri de materiale de formare, pentru loturi medii.
 

PDF download

Masini de infoliat S 3015, S 3025, S 3040

Masinile de infoliat din seria S pun impreuna sau stivuiesc cutii pentru a forma unitati mai mari. Acestea sunt apoi înfasurate strins în folie de plastic. Trei modele diferite fac parte din aceasta categorie: S 3015, S 3025 si S 3040. Toate cele trei masini permit economisire de spatiu de amplasare si sunt atractive ca pret.

PDF download

Masini de infoliat E 3025, E 3040

Masinile de infoliat din seria E pun impreuna sau stivuiesc cutii pentru a forma unitati mai mari. Acestea sunt apoi înfasurate strins în folie de plastic. Doua modele diferite fac parte din aceasta categorie: E 3025 si E3040. Functia de infasurare a foliei este sigura si precisa si asigura o calitate superioara si eficienta in procesare. Masinile sunt capabile de gruparea mai multor benzi, adica doua sau mai multe randuri de cutii pot fi împachetate impreuna.

PDF download

Masini de infoliat E 3060

Masina de infoliat cu suprapunere E 3060 este proiectata pentru utilizare farmaceutica, preia cutiile, le plasează împreună sau le stivuieste în pachete si apoi le infasoara strins in folie cu exces de material la fiecare capat. Folia se suprapune la capetele fiecarui pachet, se pliaza si se sigileaza. Etansarea totala oferă securitate suplimentara împotriva contrafacerii, deoarece falsificarea produsului poate fi detectata.PDF download

Masini de ambalare colectiva E 4004, E 4012

Masinile de ambalare colectiva E 4004 și E 4012 ambaleaza cutiile individuale in cutii colective gata pentru expediere. Toate etapele procesului sunt proiectate pentru performanta si precizie, de la deschiderea cutiilor neumplute si umplerea lor cu cutii individuale, pina la sigilarea cu banda adeziva(sau optional cu adeziv cu sigilare la cald) a partilor de sus si de jos ale cutiilor. Ambele masini au caracteristici deosebite, sunt foarte usor de utilizat si curatat, au o amprenta mica de amplasare si un pret accesibil.


PDF download

Masina de paletizat P 5020

Masina de paletizat P 5020 este o masina care încarcă produsele ambalate pe paleti. Conceptul de proiectare in conformitate cu regulile GMP este orientat catre compatibilitate maxima si adaptare flexibila la cerintele clientului, precum si catre performanta optima si confort. Masina P 5020 preia si plaseaza pe paleti cutii colective, cutii , pachete cu sticle infoliate cu folie termocontractibila sau alte forme de produse.

PDF download

 

Linie de ambalare flacoane IBC 120

Linia de ambalare in flacoane IBC 120 este o solutie extraordinar de eficienta si flexibila pentru ambalarea in flacoane a diferitelor loturi mici sau medii de doze solide. Masina extensiv automatizata combina toate functiile esentiale ale ambalarii dozelor solide in flacoane. Arhitectura monobloc a liniei IBC 120 este in medie cu 20 la suta mai eficienta decit solutiile utilizate la liniile din componente separate.

PDF download

Linie de ambalare flacoane 240

Proiectata si creata în întregime în conformitate cu principiile farmaceutice pentru productivitate maxima, linia de ambalare in flacoane IBC 240 este primul sistem integrat de ambalare non-stop de tablete si capsule in flacoane. IBC 240 combina functiile cheie pentru ambalarea de tablete sau capsule in flacoane intr-o singura masina: de la numararea performanta a produsului, alimentarea in flacoane, punerea capacelor puna la sigilarea flacoanelor.

PDF download

 

Masina de etichetat L 180

Masina de etichetat Uhlmann L 180 este o masina proiectata in conformitate cu regulile GMP, o masina flexibila cu miscare continua. Manevrind pina la 180 de flacoane pe minut, completează în mod ideal linia de ambalare flacoane IBC 120. Suprafața mare de format si flexibilitatea sunt punctele sale cheie. Masina L 180 asigura o etichetare eficienta- nu contează forma recipientilor (rotunda, ovala sau dreptunghiulara) sau materialul din care sunt realizati (din plastic sau sticla).

PDF download

Masina de etichetat L 250

Masina de etichetat Uhlmann L 250 este o masina proiectata in conformitate cu regulile GMP,  cu miscare continua cu productivitate maxima de 250 de flacoane pe minut. Suprafața mare de format si schimbarea usoara a formatelor sunt punctele sale cheie. Recipienti cilindrici din sticla sau plastic cu diametre cuprinse intre 25 si 125mm sunt etichetati cu eficienta remarcabila.

 

PDF download