STELZER Tehnologii de amestecare

Tehnologii de amestecare (putere 0.5-320 kW) pentru toate ramurile industriei

 

STELZER
Agitatoare SDR DIN

Agitatoarele DST DIN sunt proiectate pentru respectarea deplina a tuturor standardelor DIN in vigoare. Sistemul modular avansat se integreaza cu usurinta in orice mediu . Inlocuirea rapida a garniturilor de etansare , prin ridicarea rapida a elementului de pivotare superioare este una dintre caracteristicile remarcabile.

 

STELZER
Agitatoare standard DIN Vortex

Agitatorul Standard DIN Vortex  revolutioneaza intretinerea in domeniul agitatoarelor. Design inovator permite indepartarea laterala a garniturii mecanice in mai putin de o ora. Toate agitatoare vortex sunt echipate cu o etansare mecanica,  unitate de inlocuire a arborelui si a cuplajului pentru demontare laterala rapida si asamblare.
Agitatori standard DIN Vortex sunt potriviti pentru utilizarea in mediu exploziv.

 

STELZER
Agitatoare standard SNR

Agitatorul standard SNR este agitatorul industrial tipic pentru cerinte medii de putere si cuplu. Design compact, functionare silentioasa si o gama larga de modele alternative se numara printre caracteristicile acestei linii de produse. Agitatoarele SNR standard sunt potrivite pentru functionarea in mediu exploziv.

 

STELZER
Agitatoare SSR cu intrare laterala

Agitatorul SSR cu intrare laterala a fost dezvoltat ca o alternativa low-cost pentru utilizare la rezervoarele mari. Agitatorul mare cu intrare pe la varf a fost inlocuit cu un numar de unitati mai mici cu intrari laterale. Caracteristicile ale agitatorului SSR cu intrare laterala includ functionare silentioasa, capacitate mare de pompare, o etansare mecanica avansata, precum si un dispozitiv de inchidere pentru inlocuirea garniturii, in timp ce rezervorul este plin.

 

 

 

STELZER
Agitatoare compacte SM/SG si SHS/SHK

Beneficiile agitatoarelor compacte SM / SG si SHS / SHK includ performanta chiar si la cuplu mic, concentricitate perfecta si functionare silentioasa la toate vitezele; O gama larga de aplicatii, chiar si pentru unitatea standard si modificari de sistem low-cost prin utilizarea unei mari varietati de componente alternative.

 

 

 

STELZER
Agitatoare cu actionare magnetica Hermet

Agitatoarele HERMET cu actionare magnetica sunt utilizate in toate industriile in care produsele trebuie sa fie manipulate intr-un mediu steril. Sistemul “Hermet” de agitate cu actionare magnetica este potrivit pentru CIP si SIP si materiale cu aprobare  FDA;  Designul igienic, nu necesita intretinere si sistemul de inchidere ermetica este conform noilor standard.

 

 

 

STELZER
SLS Agitator “Life Science”

Agitatorul Stelzer SLS este o unitate compacta cu inaltime redusa proiectat pentru nevoile industriei farmaceutice, sectorul biotehnologic si pentru industria alimentara. Agitatorul Stelzer SLS indeplineste toate standardele relevante, cum ar fi cerintele GMP si FDA. Design special pentru medii sterile cu etensare mecanica cu dublu-actiune ajuta la izolarea perfecta fata de mediul inconjurator . Agitatorul  Stelzer SLS se potriveste chiar si pe un vas foarte mic datorita integrarii unic al etansarii mecanice intr-un corp din otel inoxidabil.

 

 

STELZER
Agitator coaxial SKR

 

 

Agitatorul coaxial SKR este o unitate de inalta performanta, echipat cu doua rotoare, fiecare cu un sistem de actionare si control independent. Agitatorul coaxial SKR integreaza mai multe procese intr-o singura unitate. Clientul beneficiaza de timp de prelucrare al sarjelor mai scurt, de o capacitate de prelucrare crescuta a instalatiei , de vase mai mici si costuri  reduse de pompare si de schimbator de caldura.

Agitatorul SKR coaxial poate fi utilizat si in mediu exploziv