CREMER Masini pentru numararea produselor

CREMER CREMER Numararea produselor in vederea ambalarii in recipient poate fi vazuta ca o alternativa la cantarire pentru o gama larga de produse. Pentru produsele care individual pot varia in greutate sau pentru produse dificil de separat sau pentru pachetele care necesita un numar garantat de produse asortate, numararea este adesea cea mai buna solutie. Productivitatea masinilor CREMER este de pana la 400 de flacoane (sticle) / min in functie de forma si numarul de produse per sticla.

CREMER CF-622

 

Masina pentru numararea produselor (tablete si capsule) cu 1 pana la 6 module de numarare, cu o capacitate de 45 de flacoane (sticle )/ minut la 100 bucati per flacon (sticla). Aceasta masina functioneaza fără transportul flacoanelor (sticlelor). 

Datasheet as PDF

CREMER CFS-622

Masina pentru numararea produselor (tablete si capsule) cu 1 pana la 4 module de numarare cu o capacitate de 200 de flacoane (sticle )/ minut la 60 bucati per flacon (sticla). Aceasta masina are un system de transport tip melc pentru un transport rapid al flacoanelor (sticlelor).

Datasheet as PDF

 

CREMER CFI-622

 

Masina “in – motion” pentru numararea produselor (tablete si capsule) cu 1, 4 sau 6 module de numarare cu o capacitate de 400 de flacoane (sticle )/ minut la 60 bucati per flacon (sticla). Aceasta masina are un system de transport tip melc pentru un transport rapid al flacoanelor (sticlelor) si un cap de umplere mobil pentru performanta ridicata.

Datasheet as PDF

 

CREMER CF-1220

 

 

Masina cu 1 modul de numarare pentru tablete si capsule cu o capacitate de 55 de (flacoane) sticle / minut sau 5.500 de produse / minut. Aceasta masina poate fi operata ca o versiune autonoma sau integrata intr-un sistem de ambalare. In versiunea “twin" puteti dubla performanta cu aceeasi amprenta.

Datasheet as PDF