DATACOLOR Instrumente de masurare a culorii

Dispozitive de masurare a culorii, spectrofotometre si programe de calcul, sisteme de calcul de retete coloristice si control de calitate a culorii

DATACOLOR
instrument portabil DC45G

 

 

Datacolor 45g oferă un control simultan al aspectului culorii și al  luciului cu o repetabilitate a masuratorii foarte mare, chiar și pe suprafețe texturate. Dispunând de un dispozitiv incorporat de masurare a luciului la 60 °, spectrofotometrul portabil Datacolor 45G permite controlul complet al aspectul pentru corelari precise si relevante cu evaluarea vizuala.

PDF download

 

DATACOLOR
instrument portabil CHECK II

 

Datacolor Check II® combina indicii, metodele de toleranță și graficele din programul de calcul  Datacolor Tools  cu performanța analizorului spectral Datacolor SP2000. Check II® are cea mai buna precizie si cel mai bun parametru de inter-corelare cu alte instrumente deoarece utilizeaza acelasi analizor spectral de inalta precizie SP2000 ca si instrumentul de referinta Datacolor 600. Aceasta înseamnă că va puteți baza pe Check II® pentru obtinerea de date coloristice precise.

PDF download

 

DATACOLOR
instrument DC110

 

 

Instrumentul compact  110 ™ este unul dintre cele mai puternice, complete si accesibile spectrofotometre pe care le puteti cumpara.

PDF download

 

DATACOLOR
instrument DC400

 

Datacolor 400 ™ este alegerea potrivita pentru aplicatii unde reflexia este masurata in mod exclusiv. Bazat pe acelasi sistem optic superior ca si celelalte instrumente Datacolor de inalta clasa, Datacolor 400 ™ dispune de un sistem de focalizare a radiatiei cu  auto-zoom pentru masuratori fiabile si precise.

 

 

PDF download

 

DATACOLOR
instrument DC600

 

Spectrofotometru de referinta cu masurare prin reflexie, utilizat de catre producatorii de coloranti si de materiale colorate din intreaga lume. Datacolor 600® are un indice de corelare cu alte instrumente de neegalat, fiind superior  aparatelor competitorilor din aceeasi gama. Stabilitatea mai buna a masuratorilor la culorile inchise si fiabilitatea solida fac din Datacolor 600® alegerea perfecta.

PDF download

 

DATACOLOR
instrument DC650

 

Datacolor 650® este un spectrofotometru extrem de flexibil, oferind o precizie de neegalat atat pentru masuratorile de reflexie cat si pentru cele de transmisie - solutia perfecta pentru producatorii de materiale plastice si de coloranti care necesita reproducerea cat mai exacta a unei game largi de materiale.  

 

PDF download

DATACOLOR
instrument ELREPHO

 

Datacolor ELREPHO este un spectrofotometru de inalta performanta destinat industriei celulozei si hirtiei, poate fi folosit atit ca instrument de referinta in laborator cat si in controlul de calitate al productiei.  

 

PDF download