Robineti cu bila KROMBACH®

Krombach® este sinonim cu siguranta, fiabilitatea si durabilitatea extrema de mai bine de 60 de ani. Acesti robineti sunt utilizati in aplicatii cum ar fi: izolarea conductelor de abur / apa, condens, apa de mare, la turnuri de racire, etc.

KROMBACH® Robineti cu bila cu scaun metalic

 

Robinetii cu bila Krombach cu scaun metalic sunt ideali pentru industria petro-chimica.

Robinetii cu bila Krombach cu scaun metalic au bila si scaunul prelucrate cu asemenea precizie incat contactul bilei cu scaunul nu trebuie facut individual pentru fiecare robinet – atat bila cat si scaunul sunt interschimbabile pentru acelasi DN. Constructia bilei confera o conexiune bila- ax care reduce tensiunile si asigura o transmisie optima a cuplului. O alta proprietate este sistemul de auto-curatare care inlatura particulele in exces, minimizeaza scurgerile si prelungeste durata de viata a produsului. Alte avantaje sunt designul “fire safe” si levierul de mana detasabil. Pentru a asigura un grad ridicat de protectie impotriva scurgerilor, robinetii cu bila Krombach cu scaun metalic sunt testati timp de 60 de minute la 300 kPa azot cu un debit de scurgere permis de nivel VI (comparativ testul standard API 598 prevede 2 minute la 70 psig in conditii identice).

Specificatii:
* Dimensiunile ASME: de la ½” la 16”
* Clasa de presiuni: de la 150 la 4500
* Trecere nominala sau redusa
* Design 2-Piese, carbon sau SS
* Fire test conf. API-607, Exxon si TUV

PDF download

 

KROMBACH® Robineti cu bila cu scaun “soft” ( moale )

 
Robinetii cu bila cu scaun moale Krombach® dispun de piese interschimbabile, pentru curgere bi-directionala. Acesti robineti sunt construiti din doua piese, cu trecere nominala sau redusa, in varianta cu 3-cai, trecere in “T” sau “L”. Sunt ideali pentru aplicatii criogenice 
Modelul 1045.1 este pentru montaj intre flanse PN16...PN40 , tip “wafer”, constructie compacta, trecere nominala, dispozitiv anti-static, design “fire safe”, protectie la presiune, cu actionare manuala.
Este echipat cu flansa superioara pentru montare servomotor, conf. ISO 5211.

 

PDF download

 

KROMBACH® Robineti cu bila cu scaun “soft” (moale), tip 1045

 

Corp din doua piese, trecere nominala, design “ fire –safe”, cu ax antistatic, anti-ex, cu flansa de montare pentru servomotoare conf. DIN-ISO 5211, cu actionare manuala, dimensiunile flanselor conform DIN 2501, dimensiune intre flanse conf. EN 558-1, seria 11.

 

PDF download

 

KROMBACH® Robineti cu bila cu scaun “soft” (moale), tip 1045/1035

 

Robinetii cu bila cu scaun moale din 2 piese au urmatoarele caracteristici: Conexiuni: cu flanse de la PN 16 la PN40, corp din 2 piese, trecere nominala, “ fire-safe”, ax anti-ex, cu flansa pentru montaj servomotoar conf. DIN ISO 5211, operare manuala, cu etansarea axului cu arc, dimensiune intre flanse conf. EN 558-1, seriile 27/28.

 

PDF download

 

KROMBACH® Robineti cu bila cu scaun “soft” (moale), tip 1000-1030

Robinet cu bila tip MF , trecere redusa ,PN16/40, corp din 3 piese, constructie “wafer” , etansare – PTFE, operare cu levier, cu capete pentru sudura conf. DIN 3239, filetate conf. ISO 7/1 , sau cu flanse conf. DIN 2501.

 

PDF download