CDC Suporti pentru discurile de rupere

Infiintata in 1965, Continental Disc Corporation este un lider mondial in productia de  discuri de rupere, dispozitive utilizate in  industria chimica, petrochimica, industria farmaceutica, alimentara, industria aerospațială, electronică, din întreaga lume.
Continental Disc Corporation furnizeaza produse si  servicii de inalta calitate , pentru o cat mai buna siguranta in functionare/ exploatare  la suprapresiuni.

Ansamblu de 2 discuri de rupere

Caracteristici: Ansamblul pune doua discuri de rupere in serie. Acest lucru ofera un numar de avantaje potentiale, inclusiv un sistem cu zero scapari (daca montam un manometru în flansa de mijloc ar indica o scurgere, care ar fi retinuta apoi de al doilea disc de rupere) sau un dispozitiv de deschidere rapida (în cazul in care in flansa de mijloc avem o presiune ce ar mentine discurile de rupere pana cand presiunea dispare , astfel incat presiunea diferentiala deschide ambele discuri de rupere).

datasheet

Rupture Disc Holders for Sanitary Applications

 

Caracteristici: Discurile de rupere duble pentru aplicatiile sanitare sunt adecvate in mod special pentru aplicatiile în care sunt necesare puritatea produsului si rezistenta la coroziune. Acestea sunt utilizate in industria farmaceutica, cosmetica, alimentara, chimica.

Dimensiuni: 1“ – 10“ (25 mm – 250 mm)

Material: SS316, SS316L, HASTELLOY®C, MONEL®, INCONEL®

 

brochure

installation guide

datasheet for MBC clamp connection

Tite Seal – Rupture Disc Holder

Caracteristici: Ansamblul de Discurile de rupere tip “surub” sunt concepute special pentru utilizarea la diferite tipuri de "mini sisteme" presurizate, cum ar fi sisteme de aer conditionat, aparate de refrigerare, acumulatori hidraulici, butelii de gaz , sisteme portabile de aer comprimat, si echipamente de laborator.

Dimensiuni: 1/4“ – 1 de 1/16“

Temperatura max.:  +204°C

Material: Alama, SS316

 

brochure

technical drawing

Union Holder Assembly

Caracteristici: Suportul de discuri de rupere tip “Union” este conceput pentru a oferi flexibilitate de utilizare în configurații de conducte înguste. Precizia constructiei acestor suporti confera o usurinta remarcabila la instalare in conditii de inalta presiune.

Dimensiuni: 1/2“ – 2“ (12,7 mm – 50,8mm)

Temperatura max.: +538°C

Material: OLC, SS316

 

datasheet

UNISERT® Assembly for Flat Seat Rupture Discs

Characteristics:

Suportul UNISERT® pentru discuri de rupere cu scaun plat confera discului de rupere o capacitate de etansare sporita. Acesta este conceput pentru discul de rupere MICRO X® sau pentru discul de rupere composit cu scaun plat . Aceste discuri de rupere non-fragmentare acoperi o gamă largă presiuni de rupere , de la presiunile joase ale discurilor de rupere Composite (FS) , pana la presiunile mai mari ale discurilor de rupere MICRO X

Dimensiuni: 1“ – 36“ (25 mm – 900 mm)

Material: OLC, SS316

brochure

technical drawing