HARRO HÖFLIGER masini de ambalare

Masini de procesare capsule, cutii de carton, pansamente, solutii speciale, solutii de sistem

HARRO HÖFLIGER Tehnologie de ambalare/Masini de incartonat

Masinile Harro Hofliger proceseaza cele mai variate cutii speciale cu blistere. Continutul divers al acestor cutii este alimentat si ambalat fara dificultate. In plus, va oferim tot ceea ce este necesar pentru imprimarea, marcarea si etichetarea produsului. Desigur, fiecare proces poate fi combinat direct cu procesul de productie.

 

 

HARRO HÖFLIGER Tehnologie de ambalare/Alimentare de sus

 

Echipamentul Toploader MTL este format din urmatoarelele module de baza: de ridicare, alimentare si inchidere. In modulul de ridicare si pozitionare a semifabricatului din carton, clapetele sunt lipite. Pentru alimentarea cutiei cu produse sau matrite de carton, se integreaza in masina module de alimentare proiectate individual. Insertiile suplimentare de carton îmbunatatesc chiar mai mult forma si structura pachetului final. Sectiunile de alimentare manuala sunt o optiune pentru alimentarea flexibila a pachetului cu alte produse (componente) individule. Modulul de inchidere a pachetului poate fi extins prin adaugarea unor unitati de plasare sau lipire a informatiilor pe pachet.

 

 

HARRO HÖFLIGER Echipament de ambalare finala

 

Oferim solutii de ambalare automata de final de linie pentru concepte globale de productie. Scopul nostru este de a optimiza procesele de productie si ambalare ale clientilor nostri. Consideram sistemele integrate prin filosofia noastra, aceea ca reducerea costurilor de proces este un avantaj competitiv fundamental - pornind de la procesul de fabricatie pana la solutiile automatizate de ambalare finala.

PDF download